Websites

google_transHoe krijg je veel bezoekers op je website?
Dit is voor velen die een eigen site bouwen een vraag. 96% van de websites die worden gebouwd trekken (bijna) geen bezoekers. Jij wilt toch niet dat jouw website daarbij gaat horen? Een website bouwen die veel bezoekers trekt is echter gemakkelijk. Als je maar rekening houd met een aantal factoren. En als je maar tijd en energie in je website project wilt steken.

Waarom zijn zoveel sites niet succesvol?
Over de meeste sites die zijn gebouwd is niet nagedacht. En wanneer je voor de start van de bouw al fouten maakt, dan heeft een eigen site bouwen eigenlijk geen zin meer. Je bent dan alleen maar je tijd aan het verdoen (of het website bouwen moet je hobby zijn, waar je verder niets van verwacht).

Hoe moet ik dan beginnen?
Het is belangrijk dat jij duidelijk voor ogen krijgt waar je site over gaat. En wanneer jij dat weet moet je eerst gaan onderzoeken of er wel belangstelling is voor je site. Wanneer jij weet hoe je dit kan doen, dan zijn dit eenvoudige stappen die je snel kunt uitvoeren. Vanuit dit begin kan je dan stap voor stap het bouwen van je site aanpakken, totdat je een succesvolle site hebt.